Felhívás a „Csabai Könyvbörze" egyedi logójának megalkotására

Felhívás a Csabai Könyvbörze és a Békés Megyei Könyvtár közös logópályázatára felső tagozatos/középiskolás diákok és felnőttek részére.
 
A Békés Megyei Könyvtár és a Csabai Könyvbörze civil kezdeményezés közös nyílt pályázatot hirdet egyéni és csoportos alkotók számára a „Csabai Könyvbörze" egyedi logójának megalkotására.
A pályázat célja a nevében is jelzett tematikához illeszkedő logó kidolgozása, mely könnyedén illeszthető bármilyen arculatba, arculati elemre.
Pályázók köre: felső tagozatos/középiskolás diákok és felnőttek
A beküldött pályamunkák tartalma: logó
Elvárások:
A logónak tartalmaznia kell: vizuális jelet + tipográfiát, vagy csak tipográfiát (Csabai Könyvbörze felirat – minél kreatívabb – szerepeltetésével), színes, monokróm és inverz megjelenésben
A logó legyen alkalmas különféle felületeken (print, online, képernyő) való megjelenésre.
A logó legyen könnyen azonosítható, letisztult, elegáns és markáns.
A logó érzékeltesse, szimbolizálja a Csabai Könyvbörze értékeit és stílusában legyen jövőbe tekintő.
 
Pályázat beérkezési határideje: 2023. március 31. péntek 23:59.
 
A pályázat elbírálása: A beérkezett pályázatokat a Kiíró 2023. április 6-ig értékeli és elbírálja, a következő szempontok szerint:
a felhívásban szereplő követelmények teljesítése,
a Csabai Könyvbörze sajátosságainak megjelenítése a logóban,
az ötlet eredetisége, frissessége
 
A díjnyertes pályázat 20.000 Ft pénzdíjban és egyéb tárgyjutalomban is részesül.
 
Pályázati feltételek:
Nevezési díj nincs. Egy pályázó több pályamunkával is nevezhet.
Az elkészült pályaművek mellé e-mailben minden esetben csatolni kell a Pályázati adatlapot (pályázó nevét és elérhetőségeit), illetve a Pályázati nyilatkozatot. Ezek hiányában a pályázat érvénytelen.
A pályázó felelősséget vállal azért, hogy a pályázat anyaga saját műve, mellyel semmilyen szerzői és egyéb jogokat nem sért, továbbá kijelenti, hogy bármilyen, esetleges jogsértésből adódó kárért felel. A feltétel megsértése esetén a pályázat érvénytelen, amennyiben pedig az eredményhirdetés után derül fény a jogsértésre, a pályázó köteles a díjat visszaszolgáltatni.
 
Érvényes pályázatnak a fent jelzett határidőig az alábbi formátumban és módon beérkező teljes pályaművek tekinthetők:
a logónak vektorosnak kell lennie: a pályaművek érkezhetnek AI, PDF, PNG, valamint JPG formátumban is (amennyiben vektoros grafikából lett JPG-be kimentve)
 
A pályázatokat elektronikus úton, a csabaikonyvborze@gmail.com e-mail-címre küldött e-mailben lehet benyújtani, a tárgyban „Logópályázat" megjelöléssel.
 
Eredményhirdetés: 2023. április 11. kedd
 
A pályázat eredményét a kiíró Csabai Könyvbörze és a Békés Megyei Könyvtár közösségi oldalaikon teszik közzé. A kiíró a pályázatot eredményhirdetés nélkül is lezárhatja.
A Csabai Könyvbörze civil kezdeményezése és a Békés Megyei Könyvtár a nyertes pályázat anyagának felhasználására teljes és kizárólagos jogot szerez, illetve a nyertes logót és az készítő/alkotó nevét nyilvánosságra hozhatja. Amennyiben a kiíró részéről felmerül a díjazott pályamű módosításának igénye, a pályázó vállalja a módosítások elvégzését még a kitűzött pályadíj keretein belül.
A pályázat kiírója a hozzá benyújtott pályaműveket nem őrzi meg, nem tárolja, felelősséget e tekintetben nem vállal.
 
További tájékoztatás, információ kérhető a +36/30-4050-324-es telefonszámon (Garay Évi) és a csabaikonyvbörze@gmail.com e-mail címen.
 
Eredményes alkotást kívánunk!

Csatolmányok: