Egy új időszámítás kezdete: Előadás és bemutató a Gondosóra programról

2024. március 25. (hétfő) 13:00

Tudta, hogy a magyar kormány a 65 év felettiek számára egy ingyenes jelzőkészülékes szolgáltatást biztosít, amelyen keresztül a segítség egy gombnyomással elérhető? Ez a Gondosóra program, amely koraszakváltás a biztonság és szeretteink iránti gondoskodás terén. Miről szól pontosan, hogyan működik, és hogyan regisztrálhat rá? 
 
Március 25-én, hétfőn 13 órakor ezekről is szó lesz a Békés Megyei Könyvtárban, ahol a Gondosóra társaság vezetője, Dr. Juhász Roland tart tájékoztató előadást a szolgáltatásról, az eszköz működéséről és a regisztráció menetéről, valamint minden felmerülő kérdésre választ kaphatnak. Az eseményen a bemutatóelőadás és meglepetésvendég mellett lehetőség lesz a jelzőeszköz helyszíni, ingyenes megigénylésére. Jöjjön el Ön is, hívja meg idős szeretteit, és regisztráljon a díjmentes szolgáltatásra, amelyen keresztül a segítség egy gombnyomással elérhetővé válik a nap 24 órájában!
 
A részvétel díjtalan, de érvényes olvasójegyhez vagy regisztrációs jegyhez kötött, melyek könyvtárunk földszinti regisztrációs pultjánál igényelhetők az intézmény nyitvatartási idejében.
 
A program az Internet Fiesta rendezvénysorozat részeként kerül megrendezésre.