Ádám Adrienn: Hawaii kalandok (előadás és könyvbemutató)

2024. június 13. (csütörtök) 17:00

Szeretettel meghívjuk 2024. június 13-án, csütörtökön 17 órára a Békés Megyei Könyvtárba Ádám Adrienn, a 192 oldalas könyvek szerzője Hawaii kalandok című, előadással egybekötött könyvbemutatójára.

Ádám Adrienn megosztja olvasóival világkörüli kalandjait: a világutazó és naplóíró szerző évekig dolgozott Ausztriában, majd végül férjével együtt úgy döntött, hogy szeretne kiszállni a mókuskerékből, hátralévő életét álmainak és vágyainak szentelni. A szerző könyvében elmeséli korábbi élményeit, az első utazásokat, azt, hogy mennyi bátorság kellett ehhez a kalandhoz, majd azt, hogy milyen hamar hozzászokott ehhez. Ádám Adrienn amellett, hogy elbeszéli élményeit, kitárja a világ az olvasó előtt, arról szeretne meggyőzni minél többeket, hogy egy komolyabb utazást sem kell feltétlenül milliókat fizetnünk, a világ könnyebben és olcsóbban megismerhető és felfedezhető, mint gondoltuk volna. Ehhez könyvében számos jó és hasznos tippet ad, melyeket érdemes akár egy kisebb utazás során is követni.

A részvétel díjtalan, de érvényes olvasójegyhez vagy regisztrációs jegyhez kötött, melyek könyvtárunk földszinti regisztrációs pultjánál igényelhetők az intézmény nyitvatartási idejében.

„Ajánlom ezt a könyvet utazóknak, utazásra szomjazóknak, külföldre költözőknek, Amerikai Egyesült Államokba, Hawaiira utazóknak, leendő világjáróknak. Ha te is kalandvágyó vagy, és szükséged lenne egy útmutatóra. Ha elolvasnád egy utazásszervező, naplóíró és világutazó kalandos trükkjeit, tippjeit, vagy csak szimplán kíváncsi vagy, milyen a komfortzónán kívül lenni. Egyszerűen merni nagyot álmodni, meglépni, megtenni, és élni ezt a csodálatos életet." – Ádám Adrienn