Legyél a Békés Megyei Könyvtár munkatársa!

A Békés Megyei Könyvtár pályázatot hirdet feldolgozó könyvtáros munkakör betöltésére informatikus könyvtáros felsőfokú végzettséggel rendelkezők számára.
 
Érdekel az irodalom, a kultúra, a könyvek világa? Tűröd a monotonitást és nem ijedsz meg a kihívást jelentő feladatoktól? Fontos szerepet játszanál az irodalom és az olvasás népszerűsítésében?
 
Amennyiben magadra ismertél és felkeltette érdeklődésed a lehetőség, jelentkezz feldolgozó könyvtárosnak a Békés Megyei Könyvtárba!
A munkakörbe tartozó főbb feladatok: könyvtári dokumentumok beszerzése, tartalmi és formai feltárása, állományba vétele, a Corvina IKR használata, az online katalógus folyamatos karbantartása, rekordok ellenőrzése, javítása, a könyvtári állomány ellenőrzése, állományapasztás, állományvédelmi feladatok ellátása, projektek kidolgozása és megvalósítása.
 
Illetmény és juttatások: megállapodás szerint.
 
Pályázati feltételek: felsőfokú végzettség, szakképzettség; magyar állampolgárság, cselekvőképesség.
 
A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: informatikus könyvtáros végzettség, könyvtárban szerzett szakmai tapasztalat, feldolgozó könyvtárosként szerzett tapasztalat, felhasználói szintű informatikai jártasság, a Corvina IKR ismerete.
 
Szükséges kompetenciák: önállóság, rendszerszemlélet, rendszerező képesség, koncentrációs készség, digitális kompetencia, pontosság, precizitásm elemző készség.
 
A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:
  • fényképpel ellátott szakmai önéletrajz,
  • végzettséget, szakképzettséget igazoló okiratok,
  • motivációs levél (szakmai elképzelések, tervek),
  • nyilatkozat, hogy a pályázati anyagban foglalt személyes adatainak pályázati eljárással összefüggő kezeléséhez hozzájárul.

A pályázatokat

  • postai úton vagy személyesen a Békés Megyei Könyvtár (5600 Békéscsaba, Kiss Ernő u. 3.) címére, vagy
  • elektronikusan az allas (kukac) bmk.hu e-mail-címre várjuk.
A pályázat benyújtásának határideje: 2024. 08. 16.
A pályázat elbírálásának határideje: 2024. 08. 23.
 
A munkakörrel kapcsolatosan további információt Juhász Zoltán igazgató nyújt a 66/530-208-as telefonszámon.
Az intézménnyel kapcsolatban további információ a honlapon található.