Könyvkölcsönzés a Digikompnál

Szeptember 14-től a város szívében található Digikomp külső könyvtári ponton is újra lehetőség van az előre kiválasztott és megrendelt könyvek kölcsönzésére.
A könyvek az Önnek megfelelő időpontban, hétköznap 10:00–15:00 óra között vehetők át. A szolgáltatás igénybe vételéhez érvényes könyvtári tagság szükséges. Kérjük, hogy a kérések zökkenőmentes teljesítése érdekében a kérés időpontja és az Ön által megadott időpont között legalább 2 munkanap legyen.
Csak a kölcsönözhető könyveket áll módunkban a megadott időpontban kölcsönözni. A könyvek átvételéhez szükséges az érvényes, saját névre szóló olvasójegy.
A kikölcsönzött könyvek visszaadására a Békés Megyei Könyvtárban van lehetőség.

Mi a teendője?

Válasszon legfeljebb 5 könyvet a katalógusból!

Küldje el kérését:

   vagy

  • emailen bmkkonyvfutar@gmail.com címen

   vagy

  • telefonon 66/530-216, hétköznap 9:00–12:00 között.

Részletek
 

Kedves Olvasók!
A Békés Megyei Könyvtár a Digikomp külső könyvtári ponton is várja olvasóit. A szolgáltatást minden érvényes olvasójeggyel rendelkező gyermek és felnőtt, a központi könyvtárba (kivéve a fiókkönyvtárak) beiratkozott olvasó igényelheti.
A könyvek kiválasztásában segítséget nyújt a könyvtár katalógusa, amely a konyvtar.bmk.hu címen érhető el.
A kérések leadásához a következő adatok szükségesek:

  • név,
  • olvasójegy szám,
  • lakcím,
  • telefonszám,
  • e-mail cím,
  • az igényelt könyvek adatai (szerző, cím).

Az igényelt könyvek darabszáma egyszerre maximum 5 darab lehet. A kölcsönzési határidő 28 nap. Zenei CD-k, DVD filmek, kották kölcsönzésére nincs lehetőség.
Kérjük, számítsanak arra, hogy esetleg várakozni kell. Köszönjük, hogy a várakozáskor és a könyvek átvételekor betartják az aktuális egészségügyi előírásokat!
A Digikompnál történő kölcsönzés szabályai a járványügyi helyzenek megfelelően változtathatnak.
Köszönjük a megértésüket! Továbbra is szeretettel várjuk Önöket a megyei könyvtárban is a megszokott nyitvatartási időben.