Kölcsönzési igény leadása

Átvétel/leadás: hétköznapokon 8:00 - 17:00

A korlátozások enyhítésének köszönhetően könyvtárunk (újra) lehetőséget biztosít az előzetesen megrendelt könyvek, zenei CD-k, hangoskönyvek és DVD-filmek kölcsönzésére. A csomagok átvételére, illetve a visszahozott könyvek, CD-k, DVD-k leadására április 12. (hétfő) 11 órától van lehetőség, azonban igényeit már április 7. szerdától leadhatja! Hétfőtől irodai szolgáltatásaink (szkennelés, nyomtatás, fénymásolás) is igénybe vehetők.
 
Átvételi és leadási időpontok (2021. április 12. hétfőtől): hétfő–péntek 8:00–17:00 óra között a Békés Megyei Könyvtár Csabagyöngye felőli bejáratánál van lehetőség.
 
Kölcsönzés előtt kérjük, jelezze igényét az alábbi űrlap(ok) kitöltésével:
Maximum 8 db könyv és/vagy 5 db CD és/vagy 5 db DVD kölcsönözhető, melyeket a katalógusból választhat ki. Újdonságainkról az alábbi linkre kattintva tájékozódhatnak. Kölcsönzéshez érvényes könyvtári olvasójegy szükséges. A kérések zökkenőmentes teljesítése érdekében kérjük, hogy a kérés leadása és az Ön által megadott átvételi időpont között legalább 2 munkanap legyen.
 
Kérjük, tartsa be az egészségügyi előírásokat!

Folyóirat-kölcsönzés

2021. május 3. hétfőtől a Békés Megyei Könyvtár folyóiratai is kölcsönzhetők. Maximum 6 db folyóirat kölcsönözhető, a kölcsönzés határideje 2 hét. Csak az olvasóteremben található folyóiratok régebbi számai kölcsönözhetők (az 1945 után megjelent folyóiratok). 
Nem kölcsönözhetők: napilapok, idei heti- és havilapok, helytörténeti periodikumok.
A szolgáltatás csak érvényes olvasójeggyel vehető igénybe. Aki a kölcsönzési határidő lejárta után hozza vissza a dokumentumot, 20 Ft/nap/lap késedelmi díjat köteles fizetni.
Kölcsönzését az alábbi űrlap kitöltésével jelezheti.