Hogyan alakíthatja át az életünket az AI? - Ignácz József előadása

2024. március 23. (szombat) 14:00 - 17:00

Ha érdekel a mesterséges intelligencia világa és szeretnél tájékozott lenni, akkor csatlakozz hozzánk ezen a nagyon érdekes mesterséges intelligenciáról szóló képzésen, melyet Ignácz József informatika tanár és AI szakértő vezet

A képzés során részletes betekintést kaphatunk a mesterséges intelligencia alapjaiba és a legfrissebb fejlesztésekbe, innovációkba. Átfogó és gyakorlati ismereteket szerezhetünk az AI területén, ami segít megérteni annak jelenlegi és jövőbeli hatásait a társadalomra és a munka világára.

Miről is esik majd szó?

  • a mesterséges intelligencia alapelveiről
  • titkokról, melyek a mesterséges intelligencia világát mozgatják
  • a legfrissebb fejlesztésekről, legújabb trendekről
  • esettanulmányokról, amelyek segítenek megérteni ennek technológiának az erejét és sokoldalúságát
  • alkalmazási lehetőségekről az oktatásban és más szakmai területeken

Ignácz József segítségével bepillanthatunk egy olyan jövőbe, ahol a gépek és az emberi elme egymás mellett dolgoznak. Akár olyan ötleteink is születhetnek, hogyan tudjuk ezt a varázslatos technológiát a saját területünkön alkalmazni.

Várjuk az AI iránt érdeklődő szakembereket, tanárokat, diákokat, és mindenkit, aki szeretné bővíteni tudását ezen a dinamikusan fejlődő területen.

A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció ezen a linken: https://forms.gle/H9HEtkuxJrrSFWqr8