$headTitle

Falinaptár

Könyvtárunk legújabb szolgáltatásaként 2022-es falinaptárat rendelhet az emeleti olvasóteremben, illetve online az alábbi űrlap  segítségével.
 
Keressen 12 db családi fotót, melyeket szívesen látna egy-egy hónapnál. A fényképeket behozhatja a Békés Megyei Könyvtárba, ahol a szükséges felbontásban díjmentesen beszkenneljük őket, vagy elküldheti őket e-mailben a falinaptar.bmk(kukac)gmail.com címre. Utóbbi esetben kérjük, hogy az álló kép minimum 1200 pixel magas, a fekvő min. 1200 pixel széles JPG fájl legyen. Továbbá kérjük, hogy a fájlnévben jelölje meg, hogy az adott fotót, melyik hónapnál szeretné látni (például a naptár első fotója: januar.jpg).
 
A családi fotós naptár mellett általunk kiválogatott tájképeket tartalmazó kiadványt is rendelhet. A megrendeléseket 2021. november 22., hétfőtől tudjuk felvenni.
 
Az álló, A4-es méretű (21x29,7 cm) névnapos falinaptárat spirálozott kivitellel készítjük. A 12 db színes fotót tartalmazó, 160 gr-os fehér papírra nyomtatott naptár ára: 3000 Ft.
 

Teljesítési határidő: 5 munkanap. Ebben az évben a 2021. december 13. (hétfő) előtt leadott rendeléseket tudjuk teljesíteni.

 
Amennyiben további kérdése van, az alábbi címen érdeklődhet: falinaptar.bmk(kukac)gmail.com