Vállalkozások információs szolgáltatása


Cégtár alapszolgáltatás:
Valamennyi magyarországi cég Cégközlönyben közzétett összes hivatalos cégjegyzéki adata megtalálható rendszerünkben, beleértve a törölt cégek adatait is, kiegészítve a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium által rendelkezésünkre bocsátott, de a Cégközlönyben közzé nem tett adatokkal. Emellett megtalálhatóak a gyakran fontos információkat hordozó, a cégjegyzékből nem hozzáférhető hirdetmények, közlemények és pénzügyi adatok, valamint az egyéni vállalkozók, nonprofit és költségvetési szervezetek alapadatai.
A cégjegyzéket meghaladó adattartalom:
A cégadatok mellett a Pénzügyi modulban több, mint 400 ezer cégnél látható az utolsó három év legfontosabb 12 mérleg- és eredménykimutatás adata, valamint négyféle számított pénzügyi mutató alakulása is.
  • A bejegyzett cégadatok mellett megtalálhatók a legfrissebb létszámadatok is.
  • Jogosultságtól függően a Zrt. tulajdonosok gyűjtött adatai is láthatóak.
  • Megfelelő jogosultság esetén elérhetőek a gyűjtött tulajdoni hányad adatok.
  • Cégközlönyben közzétett határozatokat és hirdetményeket is tartalmaz.
  • A céglista kiegészült az egyéni vállalkozók, társadalmi szervezetek, alapítványok és költségvetési intézmények listáival, melyek az alapadatokat tartalmazzák.
  • Egy céggel kapcsolatban lekérhető a cégkivonat (pillanatnyi állapot), vagy az összes hatályos és törölt bejegyzést is tartalmazó cégtörténet. A különböző szempontok szerinti céglisták leválogatását rugalmas kereső rendszer teszi lehetővé. A feltételeknek megfelelő listák külső adatállományba exportálhatóak.